Category: DEFAULT

Lähden Täältä

9 thoughts on “ Lähden Täältä

  1. En lähde täältä yksin, sinä näytät tien, kun lähden täältä pois Vielä muodostan, varjoni liian vaalean, päällesi Kuinka paljon, kestän vielä Onnistunko kerran vielä En lähde täältä yksin, sinä näytät tien En lähde täältä yksin, sinä näytät tien, kun lähden täältä pois.
  2. lähden täältä kauas pois. Ainakin pihan toiselle laidalle, tullen tänne kohta takas. * "Tämä kukkula on minun!" "Mitä te maan matoset siellä möyritte?" "No hui, mikä vihollinen tuohon tuli?" "Kyllä minä sinulle näytän, senkin valtausta yrittävä öö, kivipahkura!".
  3. Juho Rantala Sneakers. Fashion. My weaknesses. 😎 Family. My love. "kun täältä lähden niin ei tarvii miettii että olispa" sc:teilor posts.
  4. Mietin mitä jää kun mä lähden täältä.. mut ei syytä huoleen - se päivä ei oo vielä tänään (cheek) Laulun sanoin aloitan vakavasta aiheesta. Pinkit korkokengät -blogin Maiju kirjotti aiheesta, joka koskettaa varmasti monia ja minuun se kolahti, koska itse olen juuri näitä samoja asioita pohtinut jo pidemmän aikaa.
  5. Apr 10,  · [Verse 2] Em B7 Jos et sinä mulle tule, Em B7 Em lähden täältä kauas pois, Em B7 Jos et sinä mulle tule, Em B7 Em lähden täältä kauas pois, Em Am muille maille vierahille, Em B7 Em jost’ en koskaan palaa pois, Em Am muille maille vierahille, Em B7 Em jost’ en koskaan palaa pois, [Verse 3] Em B7 Kyllähän sen varmaan tiedän, Em.
  6. Mitä tänne jää Lyrics: Kertsi: / Mieti mitä jää kun mä lähden täältä / Mut ei syytä huoleen / Se päivä ei oo vielä tänään / Mieti mitä jää kun mä lähden täältä / Kun mä.
  7. May 13,  · Mitä tänne jää Lyrics: Kautta kiven ja kannon ja oman nimen mä vannon / Et mä vien tän skenen just sinne minne mä tahdon / Liiga päättää miltä suomihiphop kansan korvaan kuulostaa.
  8. Kappale ja esittäjä osuma-% Mitä Tänne Jää Erin: %: Mitä Tänne Jää Cheek keskittyy ja ottaa haltuun Koska täällä jokainen huti on naula omaan arkkuun Mietin mitä jää kun mä lähden täältä (hä?) Mut ei syytä huoleen (ei!) Se päivä ei oo vielä tänään (Ei, ei, ei, ei!).
  9. Mieti mitä jää kun mä lähden täältä, Mut ei syytä huoleen, Se päivä ei oo vielä tänään, Mieti mitä jää kun mä lähden täältä, Kun mä kuolen, Se päivä ei oo vielä tänään Mä oon tässä, kautta kiven ja kannon, Oman nimeni, nimeni, nimeni vannon Et mä vien tän scenen just sinne minne tahdon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://awchanjournplacfozahepsocarpanonssin.co/nirarabinulchard/brave-journey-of-a-little-grasshopper.php